Bé, aquí teniu la recepta.
Ingredients:
-mig conill tallat ben petit
-dues cuixes de pollastre amb òs tallades ben petites
-una ceba petita o mitja de grossa
-dos o tres grans d'alls
-una pastanaga
-una mica de pebrot vermell i una mica de verd
-un grapat de mongeta tendra
-un tomàquet rallat
-brou
-tres tassetes d'arròs
-picada (en aquest cas, d'avellanes, all, julivert i galeta Maria)
Primer, salem la carn i la daurem a la cassola amb els grans d'all. Quan sigui ben rossa hi afegim la ceba ben picada, després el pebrot i la pastanaga. Ho deixem sofregir fins que faci aquella oloreta dolça... Llavors hi incorporem el tomàquet i ho deixem tot una estona més al foc, fins que el tomàquet s'enfosqueixi. Afegim una fulla de llorer.
Moment d'abocar-hi el brou (o l'aigua). Quan bulli, afegim la mongeta tallada ben petita.
En
aquest punt és important deixar bullir la cassola una bona estona.
Així, la carn quedarà ben toveta i la mongeta hi deixarà anar el seu
gust.Quanta estona? Entre deu i vint minuts.
Mentrestant, preparem la picada.
Incorporem l'arròs i ho tapem altre cop. En disset minuts aproximadament ja ho tenim llest. Jo hi afegeixo la picada a mitja cocció de l'arròs.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada