diumenge, 15 de gener del 2012

Cigrons i bròquil amb curri


La primera part d'aquesta recepta és apta per a vegetarians. La segona, no.

Cigrons i bròquil amb curri.

Ingredients:

1 bròquil
400 grams de cigrons cuits
3 o 4 tomàquets rallats
1/2 ceba rallada
2 grans d'all
1/3 de branca de canyella
Aigua
1 cullerada de curri

Es sofregeixen els alls amb un raig d'oli (jo sempre faig servir oli d'oliba verge). Quan agafen color, hi afegim la ceba rallada i deixem que quedi ben dauradeta. Hi tirem la canyella. Hora de sumar-hi el tomàquet amb mitja cullerada de cafè de sucre i un polsim de sal i el curri al gust. Un cop tenim el tomàquet sofregit, hi aboquem el bròquil (prèviament cuit al vapor lleugerament, que encara estigui cruixent) i els cigrons. Si tenim aigua de coure els cigrons, la fem servir i ,si no en tenim, doncs aigua. Necessitem prou líquid per cobrir els aliments fins a la meitat aproximadament. Ho deixem coure uns deu minutets i llestos.



 Aquest plat, ara ve la segona part, anava acompanyat de formatge de cabra i seitons fregidets. Que bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada