divendres, 2 de març del 2012

Galetes de sèsam i nous

Com que estem d'inauguració amb Petit Pop, avui una recepta de galetes.


 
Aquestes galetes són molt fàcils i ràpides de fer i estan boníssimes. Proveu de menjar-ne amb iogurt natural sense sucre tipus grec per la nit. O per esmorzar o per berenar. No porten ou, o sigui que es conserven força temps.

Ingredients:
  • 175 grams de mantega
  • 100 grams sucre muscovat
  • 100 grams farina integral
  • 160 grams farina blanca
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • 40 grams de nous
  • 2 cullerades de sèsam
  • 2 cullerades de mel

Batem el sucre i la mantega en pomada fins aconseguir una massa cremosa.


Afegim la farina i la canyella i una cullerada de sèsam prèviament torrat. Amassem.

Fem boles (mida golf), les aplanem i hi fem un pressió al centre amb el dit gros. Aquí hi posem la barreja de nous i sèsam amb mel.


Cap al forn a 180º C durant 15 minuts.

1 comentari: