Com que estem d'inauguració amb Petit Pop, avui una recepta de galetes.
Aquestes galetes són molt fàcils i ràpides de fer i estan boníssimes. Proveu de menjar-ne amb iogurt natural sense sucre tipus grec per la nit. O per esmorzar o per berenar. No porten ou, o sigui que es conserven força temps.
Aquestes galetes són molt fàcils i ràpides de fer i estan boníssimes. Proveu de menjar-ne amb iogurt natural sense sucre tipus grec per la nit. O per esmorzar o per berenar. No porten ou, o sigui que es conserven força temps.
Ingredients:
- 175 grams de mantega
- 100 grams sucre muscovat
- 100 grams farina integral
- 160 grams farina blanca
- 1 cullerada de canyella en pols
- 40 grams de nous
- 2 cullerades de sèsam
- 2 cullerades de mel
Batem el sucre i la mantega en pomada fins aconseguir una massa cremosa.
Afegim la farina i la canyella i una cullerada de sèsam prèviament torrat. Amassem.
Fem boles (mida golf), les aplanem i hi fem un pressió al centre amb el dit gros. Aquí hi posem la barreja de nous i sèsam amb mel.
Cap al forn a 180º C durant 15 minuts.
Mmmm... ara vindrien de perles pel ressopor :)
ResponEliminaPetons!