Molta gent, quan veu el meu jardí, em diu que per què no trec les males herbes. Doncs, perquè no hi ha males herbes. Darrerament he procurat començar a informar-me sobre les plantes silvestres comestibles i això m'ha proporcionat l'alegria de descobrir plantes com la Borraina, que tenim al jardí i jo em pensava que l'hauria de treure. Ara miraré de cuidar-la bé perquè faci unes fulles ben tendres i grosses. La fulla de Dent de lleó o Xicoia ja la coneixa i l'havia tastada i és ben bona. La fulla de Malva l'he tastat avui per primera vegada i és ben gustosa. He descobert alguna recepta marroquina amb malva cuita que haurem de tastar.
dilluns, 28 d’abril del 2014
Amanida de Malva, Dent de lleó i Borraina
Molta gent, quan veu el meu jardí, em diu que per què no trec les males herbes. Doncs, perquè no hi ha males herbes. Darrerament he procurat començar a informar-me sobre les plantes silvestres comestibles i això m'ha proporcionat l'alegria de descobrir plantes com la Borraina, que tenim al jardí i jo em pensava que l'hauria de treure. Ara miraré de cuidar-la bé perquè faci unes fulles ben tendres i grosses. La fulla de Dent de lleó o Xicoia ja la coneixa i l'havia tastada i és ben bona. La fulla de Malva l'he tastat avui per primera vegada i és ben gustosa. He descobert alguna recepta marroquina amb malva cuita que haurem de tastar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada