El pa de pessic, després d'investigar una mica per internet, l'he fet seguint aquesta recepta. L'he remullat de xarop d'atzavara (sirope de ágave), per dins, enlloc de melmelada de maduixa, que no m'agrada massa. Ha quedat molt bonica i boníssima!
Gràcies Mar! El més important és que està boníssima. L'invent del xarop d'atzavara ha sigut un èxit. He tallat el pa de pessic en tres capes. És ha dir que he sucat dues capes amb el xarop. La cobertura és de perles de xocolata i mantega.
Quina bona pinta Natàlia!. Deu estar boníssima. Ets una artista!!!.
ResponEliminaGràcies Mar! El més important és que està boníssima. L'invent del xarop d'atzavara ha sigut un èxit. He tallat el pa de pessic en tres capes. És ha dir que he sucat dues capes amb el xarop. La cobertura és de perles de xocolata i mantega.
ResponEliminaEt felicito filla!
ResponEliminaFa un cara de bona...