dimecres, 3 d’octubre del 2012

Spaghetti a la marinera

Un dia vas a un restaurant i et fa enveja el plat de l'altre. El tastes. Mmmmmm! Bo, sí, molt bo. Això ho he de fer a casa. Què hi duia? No ho sé. Peix. Bé, ja farem alguna cosa.

Spaghetti a la marinera espectaculars.

Ingredients:
(Per dues persones que mengen molt o tres que mengen poc.)
  • 8 cuetes de rap de les més petites
  • un grapat de musclos dàtil
  • un grapat de gambes pelades crues congelades
  • 1/2 tomàquet ratllat
  • 1/2 ceba ratllada
  • llorer
  • sal
  • sucre
  • spaghetti

Sofregir la ceba ratllada fins que sigui rossa. Afegir el tomàquet, sucre i sal i sofregir fins que s'enfosqueixi. Incorporar les cues de rap i, al cap d'un parell de minuts, les gambes. A part coure els spaghetti amb molta aigua salada. Ara afegim el llorer i els musclos al sofregit i tapem l'olla. Quan els musclos s'obrin, posem els spaghetti a la cassola del peix incorporant una mica de la seva aigua de cocció. Hi aboquem un raig d'oli d'oliva, ho servim i... a llepar-se els dits!






2 comentaris:

  1. ei!!!!! ets una excelent cuinera!!!!tinc una recepta pendent, ara en tic dues.....
    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! La recepta és ben senzilla, el més important és el bon peixet ;)

      Elimina