Un dia vas a un restaurant i et fa enveja el plat de l'altre. El tastes. Mmmmmm! Bo, sí, molt bo. Això ho he de fer a casa. Què hi duia? No ho sé. Peix. Bé, ja farem alguna cosa.
Spaghetti a la marinera espectaculars.
Ingredients:
(Per dues persones que mengen molt o tres que mengen poc.)
- 8 cuetes de rap de les més petites
- un grapat de musclos dàtil
- un grapat de gambes pelades crues congelades
- 1/2 tomàquet ratllat
- 1/2 ceba ratllada
- llorer
- sal
- sucre
- spaghetti
Sofregir la ceba ratllada fins que sigui rossa. Afegir el tomàquet, sucre i sal i sofregir fins que s'enfosqueixi. Incorporar les cues de rap i, al cap d'un parell de minuts, les gambes. A part coure els spaghetti amb molta aigua salada. Ara afegim el llorer i els musclos al sofregit i tapem l'olla. Quan els musclos s'obrin, posem els spaghetti a la cassola del peix incorporant una mica de la seva aigua de cocció. Hi aboquem un raig d'oli d'oliva, ho servim i... a llepar-se els dits!
ei!!!!! ets una excelent cuinera!!!!tinc una recepta pendent, ara en tic dues.....
ResponElimina:)
Gràcies! La recepta és ben senzilla, el més important és el bon peixet ;)
Elimina